Tarieven Psycholoog Heerlen

De duur van iedere individuele sessie is 45 minuten per keer. Mogelijk krijg je tussen de sessies door opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Er is geen wachttijd tussen de intake en behandeling.

De kosten per sessie zijn:

  • €95,- voor een individueel consult
  • €115,- voor een consult coaching

Betaling

De facturatie wordt verzorgd door Famed. De factuur ontvang je per post in een envelop van Famed en kan je eenvoudig middels acceptgiro of internetbankieren voldoen. Ook kan je de factuur middels iDeal betalen. Je facturen kan je ten alle tijden via www.notavanfamed.nl inzien en betalen.

Afspraak afzeggen

Je kunt de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren uitsluitend telefonisch afzeggen. Als je de afspraak te laat afzegt worden er kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen €55,- wanneer het een afspraak binnen kantoortijden betreft en €75,- wanneer het een afspraak buiten kantoortijden betreft. Indien we de telefoon niet opnemen volstaat een voicemailbericht.

Vergoeding

Het kan zijn dat je vanuit de aanvullende verzekering wel een gedeeltelijke vergoeding ontvangt, dit kun je navragen bij je zorgverzekeraar.

Contact Psycholoog Heerlen

De praktijk is te bereiken op 085-4014720. Bel ons voor vrijblijvend en passend advies, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Wat je vraag ook is, je krijgt altijd een goed advies. Er kan direct een afspraak voor je worden gemaakt, er is geen wachtlijst! Zo ben jij snel geholpen.