Burn-out en stress therapie bij Psycholoog Heerlen

Burn-out is het eindstadium van een proces en geen ziekte, het ontstaat bij gezonde mensen die meestal goed gefunctioneerd hebben. – Arbo Advies

Je bent niet ziek. Je moet er wel wat aan doen.

Als je een burn-out hebt, ben je waarschijnlijk al een hele lange tijd met je leven op een verkeerd spoor. ‘Chronische overbelasting’, noemen we het ook wel, oftewel, je neemt al tijden teveel hooi op je vork. Het resultaat daarvan is dat je dat wat je doet, minder goed kon doen, waardoor je nóg harder moest werken om op jouw niveau te functioneren. Hoe komt dat? Waarom deed je geen tandje terug? Waarom heb je sommige zaken niet gewoon gelaten? Aan wie kon je geen weerstand bieden? Tijdens de behandeling kom je er achter en krijg je de ‘tools’ om in de toekomst meer regie te houden over je leven en een goede balans te houden tussen ‘geven’ en ‘nemen’.

Online therapie

Burn-out kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online psycholoog.

Contact met psycholoog Heerlen

Wij zijn te bereiken op 085-4014720. Bel ons voor vrijblijvend en passend advies, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed advies geven. Wij kunnen direct een afspraak voor je inplannen, zonder wachtlijst! Zo ben jij snel geholpen.