Psycholoog Heerlen

Chames Nouri – Psycholoog Heerlen

Tijdens mijn werk als verpleegkundige op de Intensive Care heb ik veel ervaring opgedaan met het leed van patiënten en families in erg traumatiserende omstandigheden. Ik raakte mede daardoor geïnteresseerd in de psychologie van de mens en hoe de begeleiding nog beter geprofessionaliseerd kon worden. Dit heeft me ertoe aangezet om psychologie te gaan studeren.

Therapeutische kracht

Mijn afstudeeronderzoek heeft zich gericht op de emotionele gevolgen van een IC-opname en de behoefte aan nazorg. Doordat ik als geen ander weet wat mensen met een ernstige ziekte doormaken, ligt daar ook mijn therapeutische kracht. Het doet me goed als ik iemand kan helpen, want het mooiste van mijn werk is toch wel het contact met mensen.

Bieden van kwaliteit

Ik werk nog steeds als Intensive Care verpleegkundige, maar combineer dat tegenwoordig met mijn werk als zelfstandig psycholoog. Ik heb mijn eigen praktijk, waarin ik zorg op maat kan aanbieden en bovendien mijn eigen visie kan volgen. Ik vind het bieden van kwaliteit namelijk stukken belangrijker dan het draaien van productie. Dat is ook de reden dat ik voor mijzelf ben begonnen.

Contact Psycholoog Heerlen

De praktijk is te bereiken op 085-4014720. Bel ons voor vrijblijvend en passend advies, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Wat je vraag ook is, je krijgt altijd een goed advies. Er kan direct een afspraak voor je worden gemaakt, er is geen wachtlijst! Zo ben jij snel geholpen.