Psycholoog Heerlen

Coaching Heerlen

Eigenlijk een raar idee
Dat je alles alleen moet doen. Als het om ‘het leven’ gaat vinden we het raar als jij je zo nu en dan laat begeleiden. Of het nu gaat om werk, hoe je in je vel zit of je privĂ©-leven; je moet het zelf maar kunnen.

Dat is raar, want op alle andere vlakken is het heel normaal dat je hulp inroept. Of het nu gaat om leren gitaarspelen, het vinden van de juiste school voor je kinderen of het kiezen van een hypotheek. Je schakelt mensen in die je helpen. Omdat het geen schande is dat je het niet helemaal zelf kunt.

Coach Heerlen verrijkt je leven
Het is hartstikke lastig om naar je eigen leven te kijken. Je zit er de hele dag middenin. Even afstand nemen, een spiegel voorgehouden krijgen, een andere blik krijgen kan dan heel verfrissend werken. Want omdat je de hele dag midden in dat leven zit, lijkt het wel alsof dat het enige leven is.

Veel mensen vergeten in de loop van de jaren dat er op elk moment genoeg te kiezen is. Grote, maar ook kleine keuzes die je leven een heel andere kleur kunnen geven.

Een coach geeft je de ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Momenten voor reflectie
Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd gecoacht te worden. Maar er zijn momenten in ieders leven dat het allemaal even bij elkaar lijkt te komen, waarop je vast lijkt te lopen of de regie over je eigen leven een beetje verliest.

Dat zijn momenten waarop een coach je helpt betere beslissingen sneller te nemen, de juiste zaken aan te pakken en die dingen te veranderen waardoor het allemaal weer klopt.

Meer weten over Coach Heerlen? Bel of mail naar Coach Heerlen.