Psycholoog Heerlen

Coaching Heerlen

Eigenlijk een raar idee
Dat je alles alleen moet doen. Als het om ‘het leven’ gaat vinden we het raar als jij je zo nu en dan laat begeleiden. Of het nu gaat om werk, hoe je in je vel zit of je privé-leven; je moet het zelf maar kunnen.

Dat is raar, want op alle andere vlakken is het heel normaal dat je hulp inroept. Of het nu gaat om leren gitaarspelen, het vinden van de juiste school voor je kinderen of het kiezen van een hypotheek. Je schakelt mensen in die je helpen. Omdat het geen schande is dat je het niet helemaal zelf kunt.

Coach Heerlen verrijkt je leven
Het is hartstikke lastig om naar je eigen leven te kijken. Je zit er de hele dag middenin. Even afstand nemen, een spiegel voorgehouden krijgen, een andere blik krijgen kan dan heel verfrissend werken. Want omdat je de hele dag midden in dat leven zit, lijkt het wel alsof dat het enige leven is.

Veel mensen vergeten in de loop van de jaren dat er op elk moment genoeg te kiezen is. Grote, maar ook kleine keuzes die je leven een heel andere kleur kunnen geven.

Een coach geeft je de ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Momenten voor reflectie
Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd gecoacht te worden. Maar er zijn momenten in ieders leven dat het allemaal even bij elkaar lijkt te komen, waarop je vast lijkt te lopen of de regie over je eigen leven een beetje verliest.

Dat zijn momenten waarop een coach je helpt betere beslissingen sneller te nemen, de juiste zaken aan te pakken en die dingen te veranderen waardoor het allemaal weer klopt.

Contact met psycholoog Heerlen

Wij zijn te bereiken op 085-4014720. Bel ons voor vrijblijvend en passend advies, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed advies geven. Wij kunnen direct een afspraak voor je inplannen, zonder wachtlijst! Zo ben jij snel geholpen.

Bel ons
085 40 14 720

Psychologen in de regio

Edith Wachter
Psycholoog Maastricht
"In mijn psychologenpraktijk begeleid ik mensen bij een moeilijke of onoverzichtelijke fase in hun leven. In mijn werk richt ik me op jouw eigen kracht; vanuit de overtuiging en de ervaring dat de antwoorden op al je vragen in jezelf te vinden zijn."
Lees meer over mij>

Loes Rey-Dols
Psycholoog Loes
"ik vind het erg interessant om door te puzzelen hun vraagstuk op te kunnen lossen. Niets is mooier dan mijn cliënten tijdens de behandeling weer te zien opkrabbelen."
Lees meer over mij>

Aangesloten bij Psychologen Nederland

Kijk op de website voor nog meer psychologen.

Psyned